HALUATKO TEETTÄÄ YRITYKSELLESI KANSIOITA EKOLOGISESTA KARTONGISTA – NYT ONNISTUU!

Tiesitkö, että meiltä saat mittatilaustyönä myös ekologisia, kartongista valmistamiamme tuotteita? Meillä on nyt erä 1 mm:n ja 1,8 mm:n kartonkia jouluisissa väreissä. Toimi nopeasti ja teetä näppärästi toiveidesi mukainen kansio mihin tahansa tarkoitukseen – vaikka henkilöstölle joululahjaksi!

Kartongeissamme ei ole käytetty liuottimia, vaan ne ovat vesipohjaisilla väreillä värjätty ja osa ihanaa, ekologista Green Generation -tuoteperhettämme. Tästä kartongista voimme valmistaa tuotteita monenlaiseen käyttötarkoitukseen, kuten esimerkiksi: 

– todistuskansioiksi

– kauppakansioiksi

– näytepalakansioiksi

– foldereiksi

Räätälöimme tuotteet aina yrityksesi tarpeen mukaan. Oma silkkipainomme takaa monipuoliset värimahdollisuudet ja kauniit, painetut yksityiskohdat tuotteisiimme. Valmistamme joustavasti juuri sinun yrityksellesi sopivan, pienenkin tuotantoerän. Kysy myös muita värejä. Ota yhteyttä, niin jutellaan, millainen kansio teille saisi olla!

Kierrätettävien materiaalien käyttö on vastuullista toimintaa

Esimerkkejä kartonkikansioistamme

Joulunpunainen kansio

Retrohenkinen peruskansio A5-kokoiselle materiaalille! Kansiossa on napakka kuminauhakiinnitys, klassinen poikkiraitakohokuvio ja väreinä esimerkiksi jouluun sopivat vihreä ja punainen. 70-luvun henkeä luo valkoinen, kaksirenkainen kiinnitysmekanismi.

Askarteleeko mielesi jo joulunajan ruokaresepteissä? Tähän kansioon tallennat herkullisimmat ruokaohjeet kätevästi ja siististi.

Joulukuusenvihreä kansio

Ovatko perheenne koulu- tai työtodistukset hajallaan siellä täällä? Tämä peruskansio soveltuu kätevästi vaikkapa koulutodistusten säilytykseen.

Kansiossa on pitävä, joulunpunainen kuminauhakiinnitys, moderni, pitkittäinen raitakohokuviointi ja värinä perinteikäs vihreä.

Tyylikkään musta näytepalakansio

Kun tarvitset hieman jämerämpää näytepalakansiota esimerkiksi helpottamaan yrityksesi myyntityötä. Tämän kansion kannessa on pitävä ruutukohokuviointi ja näppärä nepparilukitus. Kansion nelirenkainen kiinnitysmekanismi pitää näytepalat tukevasti tallessa. Värinä tässä näytepalakansiossa on ajattoman tyylikäs musta.

Näitä kartonkeja meillä on siis vain yksittäinen erä, joka myydään nopeasti loppuun. Ota siis yhteyttä jo tänään, niin ehdimme valmistaa kansiot sinullekin!

Green Generation kansiot kierrätetystä kartongista

Mitä tietoja tarvitsemme, kun haluatte teettää kansion

  1. Minkä kokoinen on tuote, joka on tarkoitus laittaa kansioon ja kuinka paljon välilehtiä kansioon tulee?
  2. Käykö peruskansio vai halutaanko lisäominaisuuksia, kuten kuminauhalukitus?
  3. Halutaanko tuotteeseen painatus folio- tai silkkipainatuksella?
  4. Kuinka monta tuotetta tarvitaan?
  5. Mikä on toiveenne toimitusajasta?

Kun tarvitset laadukasta, kotimaista toimistotuotetta

Olemme muovi- ja kartonkituotteiden vastuullinen valmistaja – perheyrittäjiä jo kahdessa polvessa. Olemme tarkkoja laadustamme ja pidämme huolta siitä, että tuotteemme ovat kestäviä ja palvelevat käytössä pitkän aikaa. Toimintamme kulmakiviä ovat kotimaisuus ja ekologisuus. Työllistämme paikallisia pitämällä tuotannon Suomessa, Suomusjärvellä, omalla tehtaallamme. Lisäksi kierrätämme kaikki muovi- ja kartonkijätteet.

Suosi paikallista – ota rohkeasti yhteyttä

myynti@ykkosmuovi.fi tai p. 044 775 0402.