APUA TYÖN TEHOSTAMISEEN SEKÄ ARJEN ORGANISOINTIIN MONIPUOLISILLA MUOVITUOTTEILLA

Vallitseeko työpöydällä paperikaaos? Rypistyvätkö ja katoavatko paperit tuotannon puolella? Onko likaisista rakennuspiirustuksista vaikea saada selvää? Ei hätää, sillä työn tärkeät paperit pysyvät hyvässä järjestyksessä Ykkösmuovin monipuolisten ja laadukkaiden tuotteiden avulla.

Työpaperien selkeä organisointi tehostaa työntekoa

Sähköiset arkistot, nettilomakkeet ja tiedostojen tallentaminen pilvipalveluihin ovat nykyään arkipäivää. Kaikki työn tärkeät dokumentit eivät kuitenkaan ole vielä muuttuneet sähköiseen muotoon, vaan esimerkiksi toimituslistoja, tiliotteita ja työsopimuksia tarvitaan edelleen myös paperisina versioina. Näiden tärkeiden työpaperien säilyttäminen siististi sekä loogisella tavalla organisoidusti tehostaa työntekoa. Kun paperien etsimiseen ei kulu turhaa aikaa, pystytään keskittymään täysillä kaikkein olennaisimpiin työtehtäviin.

Vähennä turhaa papereiden etsimistä värikkäiden kansioiden avulla

Eriväriset kansiot sekä huomioväriset muovitaskut nopeuttavat huimasti tärkeiden papereiden löytymistä. Kun tietyn aihealueen paperit on sijoitettu tietyn väriseen kansioon, ei tarvitse käyttää turhaa aikaa oikean kansion metsästämiseen. Tärkeät paperit säilyvät esimerkiksi tehtaan ja tuotannon puolella hyvin punaisissa huomioväritaskuissa, kun taas perinteinen läpinäkyvä tasku hukkuu helposti. 

Värikkäät muovitaskut työn organisointia helpottamaan

Kustomoidut muovitaskut asiakkaidemme tarpeisiin – jokaisella toimialalla

Eri toimialoilla on todella erilaisia tarpeita tärkeiden papereiden säilyttämisen ja suojaamisen suhteen. Meillä Ykkösmuovilla on laaja valikoima moneen eri käyttötarkoitukseen sopivia tuotteita, ja tarvittaessa pystymme tuottamaan yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelemalla juuri hänen tarpeitaan vastaavan tuotteen. Esimerkiksi rakennustyömaalla tärkeät paperit ja piirustukset on erittäin tärkeää suojata hyvin, jotta ne eivät repeä tai sotkeennu. Muovitaskulta vaaditaan rakennusalalla myös kestävyyttä, vesitiiviyttä ja pakkasenkestoa sekä usein myös tavallista suurempaa kokoa. Kuvassa rakennustyömaalla usein käytettävät rakennuspiirustustasku ja sähkökeskussalkku.

Toimistossa tärkeitä papereita arkistoidaan usein muovitaskuissa, jotta ne säilyisivät paremmin. Myös tässä tapauksessa muovitaskuilta vaaditaan tiettyjä erikoisominaisuuksia. Taskun pitää olla kestävä ja pystyä pitämään paperi huippukunnossa vuosien ajan. Kuviomuovista tai paksummasta läpinäkymättömästä muovista valmistettu tietoturvatasku puolestaan auttaa turvaamaan asiakkaiden henkilötietoja. Papereiden ryhmittely esimerkiksi triotaskun, lokerikkotaskun tai välilehtien avulla tehostaa myös niiden organisointia.

Laadukkaat muovituotteet omalla brändäyksellä

Ykkösmuovi on muovituotteiden pitkän linjan ammattilainen. Me autamme sinua löytämään juuri omiin tarpeisiisi sopivat muovitarvikkeet, jotka puolestaan auttavat sinua arkipäiväisten työpaperien organisoinnissa ja työn tehostamisessa. Olemme alamme ammattilaisia myös tuotteiden kustomoinnissa juuri omaan brändiisi sopivaksi. Hoidamme logosi tai muun kuvan painatuksen laadukkaasti ja tehokkaasti. Silkkipainomme tarjoaa laajan värivalikoiman ja laadukkaan lopputuloksen. Tuotteemme ovat kotimaisia, valmistamme ne itse ja käytämme mahdollisuuksien mukaan kierrätettyä muovia. Haluamme aina tarjota asiakkaillemme parhaan ja heidän tarpeisiinsa sopivimman ratkaisun. 

Meiltä laadukkaat muovituotteet työn kuin työn organisointiin. Ota yhteyttä!

Leave a Comment