LUO JÄRJESTYSTÄ JA TEHOKKUUTTA TYÖPÄIVIISI KOKOOJAKANSIOILLA

Kansiot ovat loistava tapa pitää paperit järjestyksessä toimistossa ja työkentällä. Ne auttavat sinua säilyttämään tärkeät asiakirjat ja dokumentit helposti saatavilla, jotta voit keskittyä tehokkaaseen työskentelyyn. Kun asiat ovat järjestyksessä ympärillämme, se heijastuu myös mielenrauhaamme ja sitä kautta myös tehokkuuteemme työssämme. Aikaa säästyy olennaiseen työskentelyyn.

Kokoojakansiot ovat erityisen hyödyllisiä, kun tarvitset yhden paikan, johon voit kerätä erilaisia papereita tai asiakirjoja samasta aiheesta. Näin voit välttää tärkeiden paperien häviämisen ja sotkeentumisen. Paperit säilyvät vuosia, jopa vuosikymmeniä, arkistointikelpoisissa taskuissa alkuperäisessä ja siistissä kunnossa. Voit luottaa siihen, että kokoojakansiot pitävät dokumenttisi kunnossa ja helposti saatavilla tarpeen tullen.

Pidä paperisi järjestyksessä kokoojakansioilla. Hyödynnä kansioita monipuolisesti eri käyttötarkoituksissa, ja mikä parasta, nauti siisteyden tuomasta rauhasta ja tehokkuudesta.

Kannattaako sähköisen arkistoinnin yleistä trendiä kyseenalaistaa?

On edelleen paljon aloja, joilla fyysistä tuote-erän mallia ei voida täysin korvata sähköisellä dokumentoinnilla. Esimerkiksi meillä Ykkösmuovissa jokaisesta toimitetusta tuote-erästä jätetään fyysinen malli arkistoitavaksi. Tällainen toimintatapa helpottaa tekemään täsmälleen samanlaisen tuotteen uusinta tilauksissa. Toimintatapa helpottaa monella tapaa myös tuotannon suunnittelua ja aloitusta. Reklamaatio tapauksissa pystytään todentamaan mahdolliset tuotantoerän puutteet. Kannattaako siis sähköisen arkistoinnin yleistä trendiä kyseenalaistaa toimialoilla, joilla perinteisempi toimintatapa on paitsi tehokkaampi tapa toimia, mutta myös soveltuu käytännön tasolla alalle paremmin?

Muovikansiot takaavat paperien säilymisen moitteettomina vuosikymmeniä

Muovikansiot muovitaskuineen ovat kestäviä, mikä tekee niistä ihanteellisia vaihtoehtoja silloin, kun haluat suojata asiakirjojasi, esim. kosteudelta tai likaantumiselta. Ne ovat käytännössä toimivia valintoja esimerkiksi matkustaessa, hybridityössä, tai silloin kun paperien täytyy kestää suojattuna kovempaa käyttöä ja säilyä moitteettomina sään vaihteluista huolimatta. Näistä hyvä esimerkki ovat autokaupan henkaritaskut, sähköpiirustustaskut ja rakennuspiirustustaskut. Tutustu lisää sään kestäviin tuotteisiin aiemmasta blogi postauksestamme tästä. Muovituotteiden pitkäaikainen jälleenkäyttö tekee siitä myös ekologisesti kestävän ratkaisun.

Kun tarkoituksena on arkistoida paperit vuosiksi, tai jopa vuosikymmeniksi kansioihin, on tärkeää varmistua aina siitä, että kansioon sisältyvät muovitaskut ovat arkistointikelpoisia. Muovitaskujen materiaaliksi valitaan tällöin arkistointikelpoinen materiaali.

Kauppakirjakansioihin talletat liiketoimiin liittyvät sopimukset

Kauppakirjakansiot tarjoavat kätevän tavan säilyttää kaikki liiketoimiin liittyvät paperit ja sopimukset yhdessä paikassa. Kansiot ovat erityisen hyödyllisiä yrityksille ja ammattilaisille, jotka käsittelevät, mm. liikesopimuksia. Kauppakirjakansioissa kauppasopimuksesi ja muut tärkeät dokumentit ovat aina helposti saatavilla. Näin voit nopeasti viitata niihin tarpeen mukaan ja pitää kaikki dokumentaatiot selkeästi tallella, jolloin dokumenttien löytäminen on nopeaa ja vaivatonta.

Latistaako sähköinen asiointi elämän käännekohtien merkityksellisyyden?

Mietitäänpä tilannetta, jossa ollaan myymässä kiinteistöosaketta. Myynti suoritetaan sähköisesti, jolloin myyntitapahtumasta eli kaupasta ei jää varsinaisesti minkäänlaista fyysistä todistetta, ainoastaan sähköinen kauppakirja. Myyntitapahtuma on näppärä ja kätevä, mutta tunnekokemus jää vajaaksi, sillä kaupan toista osapuolta ei välttämättä tarvitse nähdä kasvotusten eikä itse tapahtumaan tarvitse mitenkään erityisesti valmistautua. Kakkukahvit jäävät tapahtumasta pois. Tällaisen tärkeän elämän käännekohdan osalla voisi ajatella, että suurin osa ihmisistä kaipaa tietynlaista juhlallisuutta, siksi onkin perusteltua, että tapahtumasta jää sen merkityksellisyyttä kunnioittava muisto kaikessa arvokkuudessaan. Kauniilla painatuksella varustettuun tyylikkääseen kauppakirjakansioon talletettu kauppakirja ja siihen liittyvät muut asiakirjat jäävät kaupan osapuolille muistoksi kaupasta.

Todistuskansioissa säilytät tärkeät todistukset ja asiakirjat siistissä kunnossa

Todistuskansiot puolestaan auttavat sinua säilyttämään tärkeät todistukset ja asiakirjat organisoituna ja helposti löydettävissä. Tämä on erityisen hyödyllistä todistusten ja asiakirjojen käsittelyssä. Todistuskansioissa säilytät koulu- ja työtodistuksesi arkistointikelpoisissa taskuissa siistissä kunnossa vuosista ja jopa vuosikymmenistä toiseen. Muistot tärkeistä elämän vaiheista ja saavutuksista säilyvät koottuna yksiin kansiin.

Työhaastatteluun mentäessä siisti todistuskansio antaa hyvän vaikutelman ja tuo esille työnhakijan järjestelmällisyyttä.

Adressi- ja diplomikansioihin talletat muistoja

Rakkaan ihmisen menetys on aina raskasta. Läheisiltä saadut adressi- ja muistokortit säilytät kansiossa kauniina muistoina.

Diplomikansio korostaa iloisen tapahtuman tai saavutuksen juhlallisuutta. Esimerkiksi oppilaitosten stipendit on mukavampi antaa opiskelijalle kauniilla painatuksilla varustetussa siistissä kansiossa.

Foliopainatuksella tuot brändiä esille näyttävästi

Foliopaino menetelmällä voidaan tehdä näyttäviä efektejä painettavaan pintaan. Foliopainolla onnistuu upeiden metallinhohtoisten kuvioiden ja tekstien painatus. Foliopaino menetelmä mahdollistaa brändin esille tuomisen uskottavasti ja näyttävästi. Tästä pääset tutustumaan lisää painatukseen.

Todistuskansioihin painatetaan tyypillisesti oppilaitoksen nimi ja logo näyttävästi ja tyylikkäästi folioituna.

Valitse kotimainen Avainlippu tuote – tuet samalla suomalaista työtä ja yrittäjyyttä! Kysy lisää kansioista ja painatusvaihtoehdoista. Palvelemme mielellämme.