UUSIUTUVAT MATERIAALIT OVAT OSA KESTÄVÄN KEHITYKSEN TULEVAISUUTTA

Tiesitkö, että valmistamme myös ekologisia, kartonkisia kansioita?

Kartonkikansiot ovat muovivapaa vaihtoehto ja valmistetaan uusiutuvista materiaaleista. Kartongit, joita käytämme kansioiden valmistuksessa on värjätty vesipohjaisilla väreillä, ilman liuottimia. Valikoimastamme löytyy erilaisia kansio vaihtoehtoja yritysten tarpeisiin, monelle eri toimialalle. Haluatko viestiä ympäristövastuullisuudesta yrityksestäsi ulospäin? Valitse Green Generation kartonkikansio. Green Generation -tuoteperheeseen kuuluu esimerkiksi näytepalakansio, josta lisää tässä postauksessa. Referensseistä löytyy myös valmistamamme Finsoffat-näytepalakansio. Lue lisää tästä!

Green Generation kartonkikansiot ovat ekologinen valinta

Green Generation (=vihreä sukupolvi) kartonkikansiot ovat ekologinen ja kestävä valinta ympäristötietoisille ja vastuullisille yrityksille. Tuoteperheeseen kuuluu mm. foldereita ja näytepalakansioita. Värivalikoimasta löytyy värejä jokaiseen makuun ja käyttötarkoitukseen. Kartonkia on saatavilla mustan, valkoisen, hopean, vihreän, sinisen, tumman harmaan, keltaisen ja punaisen eri sävyissä sekä värjäämätön voimapahvi (kuvassa). Voimapahvi ja valkoinen folder kartonki materiaalit ovat Suomesta ja muut kartongit ja pahvit ovat EU:sta.

Värjäämätön voimapahvi
Värjäämätön voimapahvi

Käyttötarkoitus määrittelee materiaalin valinnan

Materiaali valintaa tehdessä kannattaa aina miettiä mikä on kansion käyttötarkoitus. Mikä on pitkällä aikavälillä ekologisin ratkaisu? Esimerkiksi todistuskansioissa, joiden käyttö on hyvin vähäistä, lienee kartonkinen kansio myös ekologisin ratkaisu.

Valmistamme kartonki kansiot Suomessa, omalla tehtaallamme

Mitä työvaiheita teemme? Kartonki kansioiden valmistus alkaa aina suunnittelusta. Kartoitamme asiakkaan toiveen ja tarpeen sekä suunnittelemme yhdessä asiakkaan käyttötarpeeseen sopivan tuotteen. Leikkaamme, stanssaamme, painatamme ja varustamme kansiot tarvittavilla mekanismeilla, kuminauhoilla ym. heloilla.

Näytepala kansiossa (kuvassa) on käytetty 2 mm värjäämätöntä voimapahvia. Kansio on varustettu 8/65C mekanismilla ja kuminauha suljennalla. Meiltä onnistuu kansioiden räätälöinti yrityksenne tarpeisiin. Kysy lisää!

Meillä on tahtotila ojentautua kestävän kehityksen tielle

Myös meillä Ykkösmuovissa on tahtotila ojentautua kaupallisesti kestävän kehityksen tielle. Mitä se tarkoittaa käytännössä? Pyrimme ottamaan ympäristöasiat huomioon jokapäiväisessä toiminnassamme; otamme osaa ympäristötalkoisiin, kierrätämme, tuotannon ylijäämä raaka-aineet lähtevät meiltä oikeaoppiseen jatkokäsittelyyn, tuotamme sähköä omaan tarpeeseemme aurinkovoimalamme avulla, kehitämme toimintaamme vastaamaan tulevaisuuden ympäristövaatimuksia ja tarjoamme asiakkaillemme myös ekologisia, kierrätettäviä materiaali vaihtoehtoja muovin rinnalla.

Mielestämme on tärkeää, että hankitaan lähellä tuotettua. Kotimaisuus, korkea laatu ja sinivalkoiset arvot ovat meidän toimintamme ytimessä ja sen mukaisia valintoja myös teemme käytännön tasolla.

Valitse vastuullinen, kotimainen toimija

Mikäli mietit, voisimmeko me tarjota ja valmistaa yrityksellesi sopivan tuotekokonaisuuden, ota rohkeasti yhteyttä! Pohditaan yhdessä käyttötarkoitukseenne sopivia materiaali vaihtoehtoja. Palvelemme mielellämme!