PALVELUT TEOLLISUUDEN TARPEISIIN – Ammattitaitoista saumausta, stanssausta ja painatusta

Tarvitsetko teollisuuden alihankintatöillesi osaavaa ja ammattitaitoista valmistajaa?

Tiesitkö, että meiltä on saatavilla palveluita myös teollisuuden tarpeisiin. Monipuolinen konekantamme, josta löytyy koneita mm. suurjaksosaumaukseen, lämpösaumaukseen, stanssaukseen, muovinleikkuuseen ja folio- sekä silkkipainatukseen, mahdollistaa tuotteiden valmistuksen myös teollisiin tarpeisiin. Meillä on yli 40 vuoden ammattitaito ja kokemus saumauksesta, stanssauksesta ja painatuksesta. Valmistamme tuotteemme Suomessa omalla tehtaallamme Suomusjärvellä. Valitsemalla kotimaisen toimijan, valitset vastuullisesti ja tuet myös suomalaista valmistusta ja työtä. Pohditaan ja suunnitellaan yhdessä sopiva tuote- ja palvelukokonaisuus. Palvelemme mielellämme, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Saumaus mahdollistaa monenlaiset ratkaisut teollisuuden tarpeisiin

Saumauksella kaksi eri muovipalaa liitetään toisiinsa. Saumausmenetelmillä on mahdollista toteuttaa monenlaisia ratkaisuja teollisuuden tarpeisiin.

Suurjaksosaumauksella saavutetaan suuri muovin sauman lujuus eli rasitustilanteessa muovi ei hajoa saumasta vaan kestää kovaakin kulutusta. Suurjaksosaumauksella voidaan liittää erilaisia muovikalvoja toisiinsa, esim. Suojakuoria. Tästä hyvä esimerkki on asiakkaallemme Emfit Ltd:lle valmistamamme saumatut muovisuojat. Kurkkaa referenssi täältä! Suurjaksosaumaukseen soveltuvia muoveja ovat muovilaadut, joiden molekyylissä on vapaa elektroni, kuten esimerkiksi PVC muovi. PVC:n eli Polyvinyylikloridin eduista, mm. sen monipuolisesta käytettävyydestä ja kestävyydestä voit lukea lisää aiemmasta blogi postauksestamme täältä.

Lämpösaumauksella muovit sulatetaan toisiinsa. Lämpösaumaukseen soveltuvia muoveja ovat mm. PP ja Polyeteeni.

Ultraäänisaumauksella muovit hitsataan toisiinsa käyttämällä saumaustyökalussa korkeataajuista ääntä. Tähän saumaus menetelmään soveltuvat kestomuovit ja muovit, joiden sulamispiste on korkea, esim. PET. Ultraäänisaumausta voidaan käyttää ajoneuvo- ja elintarviketeollisuudessa. Tekniikka soveltuu hyvin myös lääketieteen ja elektroniikkateollisuuden ratkaisuihin.

Painotekniikassa käytettävä stanssaus eli muotoleikkaus mahdollistaa materiaalin muotoilun lähes rajattomasti

Stanssaus on painotekniikassa käytettävä menetelmä (saks. stanzen = meistää), jolla käsiteltävänä oleva materiaali voidaan leikata haluttuun muotoon. Tällä tavalla materiaali voidaan muotoilla niin, että se poikkeaa normaalista arkin muodosta. Leikkaustyökalun terä leikkaa kappaleen muotoonsa ja prässää tarvittavat pokkaukset/taitokset. Meillä on käytössä erilaisia stanssaus prässejä, mm. epäkeskoprässi, sylinteriprässi ja mankeliprässi. Mankeliprässi ei vaadi niin suurta voimaa, sillä voima kohdistuu kerrallaan vain pienelle pinta-alalle.

Folio- ja silkkipaino yksilöityihin painatuksiin ja brändäyksen tueksi

Folio- ja silkkipainomme mahdollistaa yksilöidyt ja näyttävät painatukset tuotteeseen kuin tuotteeseen. Painatus tukee ja tehostaa brändäystä. Folio- ja silkkipainatuksesta voit lukea lisää täältä!

Valitse kotimainen, luotettava toimija

Olemme kotimainen, luotettava toimija. Meillä on tehokas, katkeamaton tuotantoketju ilman turhia välikäsiä, odotteluaikoja ja rahtikustannuksia. Ammattitaitomme ja vuosikymmenten kokemus alalta takaa laadukkaat ja kestävät tuotteet.

Otamme asiakkaidemme erikoisemmatkin pyynnöt aina vakavasti ja pyrimme tarjoamaan parasta ratkaisua. Kykenemme suunnittelemaan myös itse uusia yksilöllisiä tuoteratkaisuja asiakkaillemme. Tarvittaessa saamme uuden tuotteen tuotantoon hyvinkin nopealla aikataululla. Ideoimme, kehitämme ja kehitymme, jotta voimme vastata nopeasti muuttuviin trendeihin ja pysymme ajan tasalla alan muutoksissa. Nopea reagointi on meille keskeinen asiakaslupaus, ja pyrimmekin vastaamaan tarjouspyyntöihin vuorokauden sisällä. Myös toimitusajoissa voimme joustaa asiakkaan tarpeen mukaan.

Meille on tärkeää, että muovituotteiden valmistuksen lopputuote on asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukainen.